Nakup izdelkov Cellfood

Prilagajamo se navadam in potrebam čim več kupcev. Spoštujemo Vaš DENAR in Vaš ČAS, zato nudimo spletni nakup izdelkov Cellfood; cene so enake cenam v akcijskih ponudbah v Referenčnih lekarnah in trgovinah in še kaj več.

Kdor bo kupoval izdelke posamično, mu bomo enako kot v lekarnah in trgovinah seštevali nakupe:

ob nakupu sedmih različnih izdelkov Cellfood bo dobil en Cellfood kisik za življenje brezplačno.

Kdor ob naročilu kupi več kot en isti Cellfood izdelek , dobi količinski popust, ki je odvisen od števila kupljenih izdelkov. Vsem, ki takoj kupijo več kot 10 enakih Cellfood izdelkov, ne seštevamo nakupov, saj so že dosegli največji možni popust.
Enako kot v Sanolabor trgovinah in izbranih lekarnah in drogerijah velja, da se seštevajo nakupi, ki ste jih izvedli preko spletne trgovine na www.cellfood.si.
Seštevanje nakupov je časovno omejeno na največ 1 leto, tako kot v lekarnah in trgovinah.

Za naročilo prek spleta izpolnite spodnji obrazec. Račun (TRR označen na računu) naročila vam pošljemo po e-pošti. Po prejemu bančnega nakazila (v maks. 24h) vam po pošti pošljemo vaše naročilo.


Cenik

Za več informacij si prenesite cenik izdelkov Cellfood


Naslov bivališča

Izbor izdelkov za naročilo

Dodatne informacije

Vpišite dodatne informacije ali navodila glede svojega naročilaZ uveljavitvijo Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov GDPR vas obveščamo, da z nakupom prek naše spletne strani sprejemate, da se vaši podatki vnesejo v naš arhiv. Vaše podatke potrebujemo le za uspešno izvedbo vašega naročila. Podatki brez vašega izrecnega dovoljenja ne bodo uporabljeni v druge namene!