FOTKA-garnicija[1]

Deklaracija - garcinija

CELLFOOD  + Sadež Garcinije

CELLFOOD +Sadež Garcinije je varna in učinkovita izbira za vzdrževanje optimalne teže. Ne vsebuje nevarnih stimulansov. Cellfood formulacija v kombinaciji z L-karnitinom omogoča višje izgorevanje maščevja, ki nastaja zaradi hektičnega načina življenja in nepravilne prehrane. Ekstrakt sadeža Garcinie Cambogie pa  znižuje občutek lakote.

 

Kombinacija je še veliko učinkovitejša, ko v svoj tedenski ritem vključimo fizične aktivnosti.

 

Presnova zaužite hrane  poteka tudi v času spanja. Organizem je varčen, zato odvečne kalorije shrani v  obliki maščobe, ki se nalaga po telesu. Z dovajanjem L-karnitina omogočamo izgorevanje odvečnega maščevja. Tako je priporočljivo jemati izdelek  CELLFOOD +Sadež Garcinije vsaj 2 uri po zadnjem dnevnem obroku.

 

Pasti telesne teže – ameriške raziskave so pokazale, da je več kot 60% američanov, in skoraj 13% ameriških otrok  predebelih. Biti debel ali pretežak je resni zdravstveni problem, ki je povezan s previsokim krvim pritiskom, boleznimi srca, diabetesom in celo različnimi oblikami raka. Alarmantni statistični podatki kažejo, da je debelost, poleg kajenja, največji vzrok smrtnosti.

 

Naravne sestavine – CELLFOOD +Sadež Garcinije je  izdelan iz najkvalitetnejših, popolnoma naravnih sestavin. CELLFOOD + Sadež Garcinije ne vsebuje alkohola, glukoze, kvasa ali glutena.

  • Za odpravljanje odvečnih maščob, ki se nabirajo in hkrati za manjšanje občutka lakote; svojo težo imamo lahko pod nadzorom.
Navodila za uporabo so natisnjena na etiketi vsakega izdelka.

 

 FOTKA-cell food basic[1] vitamin C spray multi-spray
Cellfood Kisik za življenje Cellfood + C vitamin spray Cellfood Multivitamin spray
 silicij plus  FOTKA-garnicija[1] oxygengel_jar
 Cellfood Silicij Plus  Cellfood + Sadež Garcinije  Cellfood Oxygen Gel