oxygengel_jar

CELLFOOD Oxygen Gel

CELLFOOD Oxygen Gel  je s hranili bogat gel za površinsko uporabo, izdelan po izvirni formuli CELLFOOD. Priporočajo ga tako dermatologi kot strokovnjaki za  kozmetiko. CELLFOOD Oxygen Gel pomaga zdravi koži  pri ohranjanju in zaščiti aktivne, s kisikom in vlago oskrbljene vrhnje plasti kože in hkrati zmanjšuje nastajanje drobnih gubic okrog oči in ust. CELLFOOD Oxygen Gel pomaga tudi poškodovani koži, saj krepi in pomlajuje vrhnjo plast kože.CELLFOOD Oxygen Gel vsebuje:

 • Cellfood – zakonsko zaščitena mešanica 78 mineralov, 34 encimov in 17 aminokislin, ki kožo izjemno prehranjuje in oskrbuje s kisikom.
 • Aloe Vera – Izjemna, mednarodno cenjena rastlina z izrednimi zdravilnimi lastnostmi, ki zdravo  ali poškodovano  vlaži  in mehča.
 • Fosilne organske snovi – Bogata mešanica 100% naravnih organskih snovi, ki vsebuje minerale in aminokisline , ki prehranjujejo kožo.
 • Glicerin – Naravni vlažilec, ki v kožo vsrkava vlago in jo tako naredi mehkejšo in bolj prožno. Koži dodaja svilnat videz in ji pomaga pri uravnavanju  vlažnosti.
 • Lavendula angustifolia – ekstrakt cvetov lavendla so uporabljale že starodavne vzhodnjaške in antične kulture kot pomirjevalo,  za boljšo cirkulacijo kožnih kapilar, blagodejni in pomirjujoč učinek na periferno živčevje, tako tudi živčevje kože in sluznic. Tudi dandanes se izvleček cvetov lavendla uporablja kot  pomirjevalo in blažilno ter blagodejno sredstvo za razdraženo in poškodovano sluznico in kožo.

 

CELLFOOD Oxygen Gel vsebuje samo najkvalitetnejše sestavine. CELLFOOD Oxygen Gel je učinkovit za vsako vrsto kože in ne povzroča alergij.

 

CELLFOOD® Oxygen Gel – enkratna formulacija za regeneracijo in revitalizacijo kože. Sestavine: DI destilirana voda, glycerin, Aloe Barbadensis izvleček listov, Chondrus Crispus kot aditiv, Cellfood® (v sledovih minerali globokomorskih sedimentov, 17 aminokislin in 34 encimov rastlinskega izvora, rižev kis), Flowerpone® Lavandula (Lavandula Angustifolia izvleček cvetov, bisabolol, glukoza, tridecetha, penthylene glycol, propylene glycol, PEG-40), xanthan gum, Sterculia Urens Gum, dehidroocetna kislina in benzil alkohol kot konzervans. Je hipoalergen, ne vsebuje dišavnih mešanic in olj. BREZ PARABENOV. Ni testirano na živalih. Popolnoma netoksičen.Proizvaja: Nu Science Corp., Lancaster, CA 93535, USA.Registrirano v EU: Eurodream S.r.l., Viale Italia, La Spezia, Italia.Zastopnik za Slovenijo: AGLEA d.o.o., Ljubljana.

 

O GELU:

 • koži in podkožju omogoča dodatno količino kisika, hranilnih snovi in antioksidantov,
 • vsaki celici kože in podkožja nudi dovolj energije in hranilnih snovi za opravljanje lastnih funkcij,
 • na celice kože in podkožja vpliva, da optimalno in učinkoviteje odstranjujejo škodljive snovi.
 • tako odraslim kot otrokom in starejšim osebam

 

O DELOVANJU:

 

Osnovna naloga Oxygen Gela:

 • usklajevanje in učinkovito delovanje osnovnih procesov v celici kože, saj poskrbi za uravnoteženo količino kisika, vode, hranilnih snovi – od mineralov, amino kislin do encimov v koži ter s tem harmonizacijo osnovnih metabolnih procesov celice kože,
 • Optimalno odstranjuje škodljive snovi v celicah in medceličnem prostoru kože,
 • Optimalno obnavlja epidermido

 

Z redno uporabo Oxygen Gela:

 • koža se počasneje utruja in dehidrira,
 • učinkovito se spopada z dnevnim onesnaževanjem iz okolja: mrazu, vetru, različnim oblikam žarčenja,
 • učinkovito se spopada z vsakodnevnim očiščevanjem ali detoksifikacijo škodljivih in strupenih snovi, ki nastajajo v organizmu,
 • hitreje se osvobodimo nastalih aken, ogrcev, različnih alergij v obliki rdečice, lišajev, mozoljev na koži,
 • koža je bolj sveža, gladka, z manj vidnimi gubicami, sijoča in mladostna.

 

Osnovna navodila za uporabo

Zvečer dobro očiščeno kožo namažemo z gelom.
Gel pustimo delovati približno 1h. Kožo nato obrišemo z vlažnim kosmom vate in nanesemo običajno kremo.
Mastni in mešani koži priporočamo uporabo kot večerno masko, ki jo pustimo delovati preko noči.
Zjutraj na dobro očiščeno kožo nanesemo sloj gela.
Pustimo delovati od 15 do 30 minut, nato speremo z vodo ali običajnim tonikom. Nanesemo običajno dnevno kremo.
Priporočamo vsakodnevno redno 2x dnevno uporabo gela za boljše učinke delovanja. Zaradi svoje enkratne formulacije je primeren tudi za dele kože, kot je koža okrog oči, nežni in občutljivi predeli pod pazduho, intimni predeli kože, in tudi utrujena in osušena koža rok.

DODATNO JE POTREBNO VEDETI

Pri prvih nanosih Oxygen Gela lahko opazite rahlo pordečitev ali pojav manjših mozoljev.To je posledica delovanja gela, saj pohitri detoksifikacijo, čiščenje celic in medceličnih prostorov kože in podkožja strupenih in škodljivih snovi. To je normalen pojav očiščevanja in celjenja kože in podkožja.
Neprijetni pojav po nekaj dnevih ali tednu izgine – trajanje tega pa je odvisno od splošnega stanja vašega organizma.
Pri suhi in zelo suhi koži se nanos gela izredno hitro vsrka. Proces je neškodljiv, a oseba dobi občutek, da se koža nateza. V izogib neprijetnemu občutku, vam priporočamo, da na Oxygen Gel nanesete sloj vaše običajne vlažilne kreme ali losjona.

 

 

POMEMBNO:Ob redni vsakodnevni uporabi se prvi znaki izboljšanja funkcije kože pojavijo v treh do štirih tednih. Z redno dolgotrajno uporabo koži nudimo sijoč, svež videz, izraz mladosti in vitalnosti tekom celega dneva.
Formulacija Oxygen Gel omogoča, da na dobro umito kožo nanesete plast gela brez uporabe spatule (žličke ali paličice za odvzemanje manjše količine gela iz kozarčka). S čistimi prsti zajamemo plast gela in ga nežno vtremo v kožo.

 

 

CELLFOOD® Oxygen Gel – enkratna formulacija za regeneracijo in revitalizacijo kože

Ingredients/Sestavine: Aqua, Glycerin, Carrageenan, Lithothamnium Calcareum powder (Cellfood Extract), Lavandula Angustifolia Flower, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Polysaccharide Gums, Dehydroacetic Acid.

Navodilo za uporabo: majhno količino gela nanesite na izbrane dele kože ter nežno vtirajte gel do njegove končne absorbcije; gel se ne razmazuje in se hitro absorbira.

Izdelek ne vsebuje dišav niti mineralnih olj. Kot gel se hitro absorbira in se ne razmazuje. Opozorilo: obstojnost teksture/konsistence lahko nekoliko varira in se med prevozom lahko posede.

Proizvaja: Nu Science Corp., Lancaster, CA 93535, USA. Registrirano v EU: Eurodream S.r.l., Viale Italia, La Spezia, Italia. Zastopnik za Slovenijo: AGLEA d.o.o., Ljubljana.

 

 FOTKA-cell food basic[1] vitamin C spray multi-spray
Cellfood Kisik za življenje Cellfood + C vitamin spray Cellfood Multivitamin spray
 silicij plus  FOTKA-garnicija[1] oxygengel_jar
 Cellfood Silicij Plus  Cellfood + Sadež Garcinije  Cellfood Oxygen Gel