FOTKA-cell food basic[1]

Kisik za živeljene


CELLFOOD kisik za življenje

CELLFOOD je najbolje prodajano kisikovo in prehransko dopolnilo v svetu. Korporacija NuScience že več kot 40 let izdeluje CELLFOOD po originalni formuli Everetta Storeya.CELLFOOD vsebuje 78 mineralov, 34 encimov in 17 aminokislin. CELLFOOD je izdelan po zaščiteni tehnologiji razcepljanja vode, ki celice neposredno oskrbuje z biološko dostopnim kisikom in s 129 hranili. Cellfood – Čistilec prostih radikalov (močan antioksidant)Prosti radikali so atomi (ali skupina atomov), ki nimajo elektrona. Te močno reaktivne molekule postanejo v človeškem telesu še nevarnejše, kadar delujejo skupaj s pomembnimi sestavinami celic, kot je npr. DNK in jih poškodujejo. Antioksidanti neposredno pripomorejo k preprečevanju poškodb celic tako, da nevtralizirajo in uničujejo proste radikale. Nedavna študija je pokazala, da CELLFOOD zniža delovanje odvečnih prostih radikalov tudi za 27%. Cellfood – Pomaga pri razstrupljanju telesa in uravnavanju pH CELLFOOD – formula koloidov in ionov ima negativen naboj (po Zeta potencialnem testu). Raztopina z negativnim nabojem (tako kot kri in limfa) omogoča hitro vsrkavanje in presnovo hranil, kar omogoča telesu učinkovitejše odstranjevanje strupov in uravnavanje pH. Cellfood – Povečuje učinkovitost športnikov Poleg tega, da CELLFOOD izredno ugodno vpliva na vsesplošno zdravstveno stanje, je CELLFOOD prehransko dopolnilo po izboru tudi za mnoge profesionalne športnike. Študija, ki jo je opravila Univerza v Pretorii, je pokazala, da CELLFOOD povečuje vnos kisika (VO2 Max), zvišuje koncentracijo feritina (skladiščenje železa) in zmanjšuje kopičenje mlečnih kislin (mišična utrujenost). Cellfood – Sestavine CELLFOOD je izdelan iz izbranih, popolnoma naravnih organskih sestavin rastlinskega izvora. CELLFOOD ne vsebuje alkohola, glukoze, kvasa ali glutena.

 

Navodila za uporabo

Uvajalna shema Zjutraj(št. kapljic) Opoldne(št. kapljic) Zvečer(št. kapljic)
1. – 5.dan 3 3 3
6. – 13. dan 5 5 5
14. dan 8 8 8
Posebej priporočamo

  1. Zelo aktivnim športnikom in osebam s kroničnimi obolenji oz. posledicami degenerativnih procesov priporočamo: 3 –krat dnevno po 8 Cellfood, osnovnih kapljic. Posamezniki lahko upoštevajo priporočene odmerke iz študij, 3-krat dnevno po 10-12 kapljic
  2. Normalno aktivnim, vitalnim osebam, šoloobveznikom in mladini priporočamo:2-krat dnevno uživanje po 8 do 12 Cellfood osnovnih kapljic.

Priporočeno dnevno število Cellfood kapljic razdelimo v dva enaka odmerka zjutraj in zvečer; pomembno je vzpostaviti časovni ritem (v enakih časovnih intervalih)

Priporočila za uvajalne sheme dnevnih odmerkov osnovnega izdelka Cellfood kisik za življenje

 

 FOTKA-cell food basic[1] vitamin C spray multi-spray
Cellfood Kisik za življenje Cellfood + C vitamin spray Cellfood Multivitamin spray
 silicij plus  FOTKA-garnicija[1] oxygengel_jar
 Cellfood Silicij Plus  Cellfood + Sadež Garcinije  Cellfood Oxygen Gel