Kako deluje in učinek Cellfooda

 

Cellfood naše telo oprha škodljivih snovi in nahrani z energijo in manjkajočimi elementi  ter ga pripravi na vsakodnevne fizične in psihične izzive.

 

KOLOIDNOST omogoča VISOKO BIOLOŠKO DOSTOPNOST 

 

Cellfood je  koloidne narave in negativnega naboja, zato je enake narave kot kri oziroma limfa. S svojimi samostojnimi ioni in molekulami enostavno, hitro in učinkovito prehaja skozi celične membrane. Hranilne snovi  so  tako na voljo celičnim procesom.

 

V celični elektrarni (mitohondriju) nastaja ENERGIJA v obliki ATP-molekul in ob tem se nevtralizirajo odvečni PROSTI RADIKALI.

 

V celični elektrarni (mitohondriju) nastaja ENERGIJA v obliki ATP-molekul in ob tem se nevtralizirajo odvečni PROSTI RADIKALI.

 

  • Cellfood je zaradi svojih kemijskih in fizikalnih lastnosti bipolaren in dibazičen, zato vnaša hranilne snovi v celico pod različnimi biološkimi pogoji (bipolarnost pomeni, da je Cellfood učinkovit v vsakem polarnem stanju organov; dibazičnost pa pomeni, da je učinkovit v vsakem pH-stanju in da teži k vzpostavitvi čim bolj normalnega telesnega pH). Cellfood povečuje tudi sposobnosti celice, da vsrkajo ne le hranila, ki so sestavni del Cellfooda, temveč vse snovi, ki jih telo vsrka v 24-ih urah po jemanju kapljic Cellfood. Do danes ni znanega niti enega primera toksičnosti Cellfooda.
  • CELLFOOD® – zaščitena formulacija povzroči disociacijo molekule vode na kisikove anione in vodikove protone: H2O > O- in 2H+, simultano v verižni reakciji, ki vključuje samo 1:500.000 vseh molekul tekočine, ki je na voljo v določenem času. To v telesu vodi v nastajanje dodatnih zalog aktivnega in uporabnega kisika. To “razcepljanje” molekule vode je omogočeno, ker se znižuje jakost vezanih elektronov (prenos ionov).

 

Kako deluje in ucinek Cellfooda

 

CELLFOOD® formulacija je enkratna, ker sprošča kisikove anione. Ti kisikovi anioni so “lovilci” nevarnih singlet kisikovih pozitivnih ionov, ki jih vsi poznamo kot nevarne proste radikale. So glavni krivci pri pospeševanju procesa staranja in degenerativnih bolezni. Ti enojni nestabilni kisikovi ioni (O+ in O-) se med seboj privlačijo in tvorijo stabilni čisti kisik O2 na celični ravni.