20+

Da, izdelek bi priporočila predvsem tistim, ki imajo podobne težave z aknami (vnete, trdovratne, srbeče) in druge težave s kožo (občutljiva, razdražena, opečena, brazgotinasta).

Nina Lajšić, 23 let, študentka, Ljubljana

 


 

Izkušnja mladega dekleta, ki je kronično trpelo za utrujenostjo, tesnobo, razbijanjem srca, večno težavo s pridobivanjem na teži, atipičnimi znaki astme in alergij na okoljske polutante

Moja ocena Cellfooda je trenutno več kot odlična, toplo ga priporočam vsem, ki se na stres odzivajo nekoliko bolj simptomatsko.

Petra J.


50+: posamezniki, ki so že v meni ali postmenopavzi

Nad kapljicami Cellfood sem bila tako navdušena, da sem začela uporabljati tudi Cellfood OxygenGel, ki zelo blagodejno deluje na mojo kožo, moja mama pa si je z njim pozdravila ekcem na roki.

T.M. profesorica, Ljubljana

Moje počutje po obdobju s Cellfoodom je odlično. Glavobolov ni več, prav tako je psihično in fizično stanje boljše, krvavitev iz dlesni ni več, o prehladu, ki me je to obdobje vedno moril, niti duha. Cellfood je definitivno moj prijatelj. (link na sp.tekst)

Štefi Divjak, 50+, Gornja Radgona


Športniki

Ker se je organizem na CELLFOOD sčasoma privadil, med fizično aktivnostjo niti ni bilo več občutka, da je kakšna sprememba, vseskozi pa sem lahko trenirala na visokem nivoju z dokaj hitro regeneracijo

Saša Rot, kolesarka in biatlonka

 

 

CELLFOOD redno uživam skoraj tri leta in od začetka do danes so se moje psihofizične sposobnosti močno povečale. Premagovanje dolgotrajnih naporov na treningih ni več tako naporno in posledično tudi rezultati niso zanemarljivi. Moč in vzdržljivost ne glede na leta (51let) se mi je povečala. Najboljše rezultate dosegam prav v tem obdobju.

Jani Železnikar, IRONMAN


 

Degenerativne kronične težave

CELLFOOD Kisik za življenje redno uporabljam od spomladi 2008. Nedavno sem ponovno prebral, kaj sem o tem napisal leta 2009. Vse tisto še vedno drži. Še več – od takrat pa do danes se je uspešnost te terapije pri meni potrdila vsaj dvakrat, ko sem bil hospitaliziran zaradi pljučnice, vendar se mi je v obeh primerih stabilno stanje nepričakovano hitro povrnilo.

R.S. Veliki Vrh pri Litiji, 2014

.