Kako deluje in učinek Cellfooda
KOLOIDNOST omogoča VISOKO BIOLOŠKO DOSTOPNOST
Cellfood je koloidne narave in negativnega naboja, kot koloidna razstopina s svojimi samostojnimi ioni in molekulami enostavno, hitro in učinkovito prehaja skozi celične membrane. Hranilne snovi so tako na voljo celičnim procesom.
V celični elektrarni (mitohondriju) nastaja ENERGIJA v obliki ATP-molekul in ob tem se nevtralizirajo odvečni PROSTI RADIKALI.
- Cellfood je zaradi svojih kemijskih in fizikalnih lastnosti bipolaren in dibazičen, zato vnaša hranilne snovi v celico pod različnimi biološkimi pogoji (bipolarnost pomeni, da je Cellfood učinkovit v vsakem polarnem stanju organov; dibazičnost pa pomeni, da je učinkovit v vsakem pH-stanju in da teži k vzpostavitvi čim bolj normalnega telesnega pH). Cellfood povečuje tudi sposobnosti celice, da vsrkajo ne le hranila, ki so sestavni del Cellfooda, temveč vse snovi, ki jih telo vsrka v 24-ih urah po jemanju kapljic Cellfood. Do danes ni znanega niti enega primera toksičnosti Cellfooda. (Zato pravimo, da je delovanje Cellfooda podobno pufer učinku.)
- CELLFOOD® – zaščitena formulacija povzroči disociacijo molekule vode na kisikove anione in vodikove protone: H2O > O- in 2H+, simultano v verižni reakciji, ki vključuje samo 1:500.000 vseh molekul tekočine, ki je na voljo v določenem času. To v telesu vodi v nastajanje dodatnih zalog aktivnega in uporabnega kisika. To »razcepljanje« molekule vode je omogočeno, ker se znižuje jakost vezanih elektronov (prenos ionov). To so zelo hitre, v tisočinkah sekunde izvedene reakcije, ki se tudi tako hitro spreminjajo.
Formulacija CELLFOOD® je enkratna, ker sprošča kisikove anione. Ti kisikovi anioni so »lovilci« nevarnih singlet kisikovih pozitivnih ionov, ki jih vsi poznamo kot nevarne proste radikale. To so glavni krivci pri pospeševanju procesa staranja in degenerativnih bolezni. Ti enojni nestabilni kisikovi ioni (O+ in O-) se med seboj privlačijo in tvorijo stabilni čisti kisik O2 na celični ravni.
Razvoj in raziskave
Verodostojnost Cellfooda
Najbolj učinkovita in verodostojna raziskava katerega koli izdelka je njegova globalna življenjska doba: kako dolgo je izdelek istega proizvajalca na trgu širom sveta.
Cellfood se predstavlja kot blagovna znamka vedno istega proizvajalca NuScience Corp, registrirana od leta 1969, in se prodaja globalno na vseh celinah v več kot 90 državah.
Cellfood je v 50 letih obstoja na globalnem trgu pokazal in dokazal svojo verodostojnost s številnimi in vitro ter in vivo študijami, testi, še zlasti pa s skoraj pol stoletja staro globalno uporabo na vseh rasah in številnih narodih sveta.
Preberi več
Rezultati delovanja Cellfooda
Prvi znaki delovanja palete Cellfood® se pojavijo zelo različno, odvisno predvsem od:
- 1. dejavnosti ali nedejavnosti posameznika,
- 2. bolezni ali degenerativnosti/dedne zasnove.
Leta oziroma starost nima eliko vpliva na hitrost delovanja.
Veliko POMEMBNEJE je, da vzpostavimo svoj časovni ritem jemanja Cellfood-a in se ga držimo. Tako kot to počnemo z vsakodnevnim jutranjim in večernim umivanjem telesa. Naše telo je zelo natančen stroj.
Preberi več