info@aglea.si
031 278 381
facebook
Med.Over.net
Aglea d.o.o., Vojkova ulica 10, 1000 Ljubljana

CELLFOOD® Silicij Plus

CELLFOOD® Silicij Plus je namenjen osnovni zaščiti kosti, sklepov, mišic in veznega tkiva ter krhkim lasem in nohtom. V mladosti naše kosti vsrkavajo in zadržujejo v sebi veliko količino »silike« v obliki silicijeve kisline, ki omogoča, da naše telo ostane gibčno, prožno in energično. S staranjem se sposobnost vsakdanjega proizvajanja »silike« v telesu počasi zmanjšuje. Zato je dodajanje »silike« lahko v pomoč pri ohranjanju zdravih kosti, sklepov in hrustanca, kože, nohtov, las, zob in dlesni. Nadomeščanje silicija lahko pripomore k ohranjanju bolj zdravega in bolj mladostnega telesa ter k optimizaciji naravnega časa okrevanja.

CELLFOOD® Silicij Plus vsebuje »siliko« v obliki silicijeve kisline. Prav zaradi tega se zlahka absorbira v celične metabolne procese.

Sestavine – CELLFOOD® Silicij Plus je izdelan iz najkakovostnejših, popolnoma naravnih sestavin. CELLFOOD Silicij Plus ne vsebuje alkohola, glukoze, kvasa ali glutena.

Zaužijemo ga dvakrat dnevno (zjutraj in zvečer) po 15 kapljic, ki jih nakapljamo v kozarec dobre vode ali soka.

Sestavine: Silicij, CELLFOOD® (poseben postopek prečiščenja vode, izvlečki Lithothamnium calcareum in drugih rdečih alg)

Celldood + silicij hranilna vrednost

Cellfood kisik za življenje

CELLFOOD®-ov Kisik za življenje

CELLFOOD je najbolje prodajano kisikovo in prehransko dopolnilo v svetu.

Preberi več Nakup
Cellfood sadež garcinije spray

CELLFOOD® + Sadež garcinije

CELLFOOD + Sadež garcinije je varna in učinkovita izbira za vzdrževanje optimalne teže. Ne vsebuje nevarnih stimulansov.

Preberi več Nakup
Cellfood C vitamin spray

CELLFOOD® + vitamin C Spray

CELLFOOD Oxygen Gel je s hranili bogat gel za površinsko uporabo, izdelan po izvirni formuli CELLFOOD.

Preberi več
Cellfood C vitamin spray

CELLFOOD® + vitamin C Spray

CELLFOOD Oxygen Gel je s hranili bogat gel za površinsko uporabo, izdelan po izvirni formuli CELLFOOD.

Preberi več
Cellfood Oxygen gel

CELLFOOD® Oxygen Gel

CELLFOOD Oxygen Gel je s hranili bogat gel za površinsko uporabo, izdelan po izvirni formuli CELLFOOD. Priporočajo ga tako dermatologi kot strokovnjaki za kozmetiko. CELLFOOD Oxygen Gel pomaga zdravi koži pri ohranjanju in zaščiti dejavne, s kisikom in vlago oskrbljene vrhnje plasti kože in hkrati zmanjšuje nastajanje drobnih gubic okrog oči in ust.

Preberi več Nakup