info@aglea.si
031 278 381
facebook
Med.Over.net
Aglea d.o.o., Vojkova ulica 10, 1000 Ljubljana

CELLFOOD®-ov kisik za življenje

CELLFOOD je najbolje prodajano kisikovo in prehransko dopolnilo v svetu. Korporacija NuScience že skoraj 50 let izdeluje CELLFOOD po originalni formuli Everetta Storeya. CELLFOOD® koloidna raztopina je izdelana po patentirani tehnologiji razcepljanja vode, ki celice oskrbuje z biološko dostopnim kisikom in hranili, ki so izvlečki globokomorskih alg, kjer prevladujejo rdeče alge Lithothamnium calcareum.

Ta zaščitena in patentirana kombinacija koloidne raztopine omogoča celicam osnovna življenjsko pomembna celična hranila v zelo nizkih koncentracijah (t. i. ppm. dozah ali dozah v sledovih). Zaradi tako nizkih koncentracij delujejo po načelu pufer sistema. Pufer ni nikoli zdravilo. Omogoča lahko uravnavanje in optimizacijo osnovnih bioloških procesov vsake celice našega organizma takrat, ko vsak posameznik spoštuje sebi lasten dnevno-nočni (cirkadialni) ritem tekom določenega časovnega obdobja (to so najmanj meseci). Določeno časovno obdobje je vedno potrebno, da se posamezni biološki procesi celic regenerirajo in revitalizirajo (vsak biološki proces je skupek biokemičnih in biofizikalnih odzivov, ki potrebujejo določen čas. Trdo kuhano jajce skuhamo v 9 minutah in nikoli v 1 minuti).

  • CELLFOOD® je izdelan po zaščiteni tehnologiji disociacije (razcepljanja) vode, ki celice neposredno oskrbuje z biološko dostopnim kisikom, in v kombinaciji z ekstraktom globokomorskih alg, kjer prevladujejo rdeče alge Lithothamnium calcareum. Ta zaščitena in patentirana kombinacija koloidne raztopine omogoča celicam v zelo nizkih koncentracijah (t.im. ppm dozah ali dozah v sledovih) osnovna življenjsko pomembna celična hranila.
  • Proizvajalec NuScience potrebuje devet mesecev za izdelavo osnovne sestavine CELLFOODA, zato da so vsi elementi in molekule, ki sestavljajo izdelek, stabilni in samostojni.
  • CELLFOOD® je zaščitena formulacija.

Sestavine:
1l koloidne raztopine CELLFOOD® vsebuje:
na poseben način prečiščene in obdelane vode
ter ekstrakt Lithothamnium calcareum v kombinaciji z drugimi globokomorskimi algami

kisik hranilna vrednost

Osnovna navodila za uporabo

DNEVI Zjutraj – št.kaplj. Opoldan – št.kaplj. Zvečer – št.kaplj.
1. dan 2 2 2
2. dan 3 3 3
3. dan 4 4 4
4. dan 5 5 5
5. dan 6 6 6
6. dan 7 7 7
7. dan 8 8 8


Cellfood je koncentrirana koloidna tekočina, zato jo vedno nakapljamo v vsaj 2,5 dl dobre navadne vode, premešamo in nato popijemo. Lahko nakapljamo tudi v cca 0,5 l vode (pol litra), premešamo in v roku 1 h do 2 h popijemo.

Cellfood je prehransko dopolnilo, in tako je le dopolnilo k zdravi in uravnoteženi vsakodnevni prehrani, ki je za vsakega posameznika sebi lastno. To pomeni, da si vsakdo od nas prilagaja dnevno količino svojim potrebam primerno. Enako velja za Cellfood.


Poglej ostale priporočene protokole uživanja CELLFOODa


Posebej priporočamo
  1. Zelo dejavnim športnikom, pri velikih umskih in psihičnih naporih in osebam s kroničnimi obolenji oz. posledicami degenerativnih procesov priporočamo: 3-krat dnevno po 8 osnovnih kapljic Cellfood. Posamezniki lahko upoštevajo priporočene odmerke iz študij, 3-krat dnevno po 10–12 kapljic.
  2. Normalno dejavnim, vitalnim osebam, šoloobveznikom in mladini lahko priporočamo tudi: 2-krat dnevno uživanje po 8 do 12 osnovnih kapljic Cellfood.
    Priporočeno dnevno število kapljic Cellfood razdelimo v dva enaka odmerka zjutraj in zvečer; pomembno je vzpostaviti časovni ritem (v enakih časovnih intervalih).
Cellfood multivitamin spray

CELLFOOD® MultiVitamin Spray

CELLFOOD MultiVitamin Spray omogoča priporočeni dnevni odmerek 12 vitaminov + plus CELLFOOD® – v pršilu.

Preberi več
Cellfood sadež garcinije spray

CELLFOOD® + Sadež garcinije

CELLFOOD + Sadež garcinije je varna in učinkovita izbira za vzdrževanje optimalne teže. Ne vsebuje nevarnih stimulansov.

Preberi več Nakup
Cellfood Scilicij Plus

CELLFOOD® Silicij Plus

CELLFOOD Silicij Plus je namenjen osnovni zaščiti kosti, sklepov, mišic in veznega tkiva.

Preberi več Nakup
Cellfood C vitamin spray

CELLFOOD® + vitamin C Spray

CELLFOOD Oxygen Gel je s hranili bogat gel za površinsko uporabo, izdelan po izvirni formuli CELLFOOD.

Preberi več
Cellfood Oxygen gel

CELLFOOD® Oxygen Gel

CELLFOOD Oxygen Gel je s hranili bogat gel za površinsko uporabo, izdelan po izvirni formuli CELLFOOD. Priporočajo ga tako dermatologi kot strokovnjaki za kozmetiko. CELLFOOD Oxygen Gel pomaga zdravi koži pri ohranjanju in zaščiti dejavne, s kisikom in vlago oskrbljene vrhnje plasti kože in hkrati zmanjšuje nastajanje drobnih gubic okrog oči in ust.

Preberi več Nakup