info@aglea.si
031 278 381
facebook
Med.Over.net
Aglea d.o.o., Vojkova ulica 10, 1000 Ljubljana

CELLFOOD® + Sadež garcinije

CELLFOOD® + Sadež garcinije je varna in učinkovita izbira za vzdrževanje optimalne teže. Formulacija Cellfood® je v kombinaciji z L-karnitinom in ekstraktom sadeža Garcinie Cambogie, ki znižuje občutek lakote.

Kombinacija je še veliko učinkovitejša, ko v svoj tedenski ritem vključimo fizične dejavnosti.

Presnova zaužite hrane poteka tudi v času spanja. Organizem je varčen, zato odvečne kalorije shrani v obliki maščobe, ki se nalaga po telesu. Tako je priporočljivo jemati izdelek CELLFOOD + Sadež garcinije vsaj 2 uri po zadnjem dnevnem obroku. Ravno tako lahko zaužijete CELLFOOD + Sadež garcinija po preobilnem obroku tekom dneva.

Dobro je vedeti: pasti telesne teže – ameriške raziskave so pokazale, da je več kot 60 % Američanov in skoraj 13 % ameriških otrok predebelih. Biti debel ali pretežak je resni zdravstveni problem, ki je povezan s previsokim krvnim tlakom, boleznimi srca, diabetesom in celo različnimi oblikami raka. Alarmantni statistični podatki kažejo, da je debelost, poleg kajenja, največji vzrok smrtnosti. Podobne podatke imamo tudi za slovensko populacijo.

Naravne sestavine – CELLFOOD + Sadež garcinije je izdelan iz najkakovostnejših, popolnoma naravnih sestavin. CELLFOOD + Sadež garcinije ne vsebuje alkohola, glukoze, kvasa ali glutena.

Sestavine: Citrin-K (ekstrakt Garcinie cambogie), L-karnitin, CELLFOOD® (poseben postopek prečiščenja vode, izvlečki Lithothamnium calcareum in drugih rdečih alg)


Celldood + sadez garcinije hranilna vrednost

Proizvodni procesi so pod stalno kontrolo uradnih laboratorijev za zagotavljanje kakovosti in varnosti končnih izdelkov Cellfood.*
*(GMP – Good Manufactoring Practice)

Za odpravljanje odvečnih maščob, ki se nabirajo, in hkrati za manjšanje občutka lakote; svojo težo imamo lahko pod nadzorom.

Navodila za uporabo so natisnjena na etiketi vsakega izdelka.

Cellfood kisik za življenje

CELLFOOD®-ov Kisik za življenje

CELLFOOD je najbolje prodajano kisikovo in prehransko dopolnilo v svetu.

Preberi več Nakup
Cellfood Scilicij Plus

CELLFOOD® Silicij Plus

CELLFOOD Silicij Plus je namenjen osnovni zaščiti kosti, sklepov, mišic in veznega tkiva.

Preberi več Nakup
Cellfood C vitamin spray

CELLFOOD® + vitamin C Spray

CELLFOOD Oxygen Gel je s hranili bogat gel za površinsko uporabo, izdelan po izvirni formuli CELLFOOD.

Preberi več Nakup
Cellfood Oxygen gel

CELLFOOD® Oxygen Gel

CELLFOOD Oxygen Gel je s hranili bogat gel za površinsko uporabo, izdelan po izvirni formuli CELLFOOD. Priporočajo ga tako dermatologi kot strokovnjaki za kozmetiko. CELLFOOD Oxygen Gel pomaga zdravi koži pri ohranjanju in zaščiti dejavne, s kisikom in vlago oskrbljene vrhnje plasti kože in hkrati zmanjšuje nastajanje drobnih gubic okrog oči in ust.

Preberi več Nakup